Blog

11 septiembre 2016

Alimentació

Setembre es un bon mes per incorporar nous hàbits alimentaris saludables que ens ajudin, no només a perdre pes sinó també a reduir la inflamació del nostre cos i a recobrar la vitalitat i l’energia. Una alimentació natural i equilibrada és fonamental per aconseguir el benestar físic i mental, a més de millorar la nostra imatge.

Alimentació saludable - Alimentació

A l’Institut Ruiz Castilla comptem amb l’educador nutricional Tony Alba, tècnic especialista en nutrició i composició corporal, amb més de 30 anys d’experiència en el mom de la nutrició i l’esport.
El programa d’educació nutricional del Tony no consisteix només en fer “dietes” en el sentit clàssic sinó que va més enllà, es tracta de reeducar al pacient en els seus hàbits alimentaris, acompanyant-lo en tot el procés i ajudant-lo a aconseguir els seus objectius, sense sacrificis sinó a base de noves conductes alimentaries saludables. La seva faceta d’entrenador esportiu fa que amb el seu ajut el pacient es vagi tornant disciplinat fins a incorporar aquest hàbit a la seva vida quotidiana. El seu lema és: “Disciplina igual a èxit”.

Vine a conèixer-lo i canviarà la teva vida!

Dra. Mireia Ruiz Castilla
info@draruizcastilla.com
93 189 03 28