Blog

28 julio 2016

Avui us volem parlar del Dr. Sebastián Guillén

Des fa anys el Dr. Guillen ha col•laborat amb l’Institut Ruiz Castilla, tant pel que fa a la realització de cirurgies, com en els tractaments de medicina estètica. Avui us volem parlar una mica més d’ell per què el conegueu millor.

Guillen3 - Avui us volem parlar del Dr. Sebastián GuillénEl Dr. Sebastian Guillén, especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora format a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, té una àmplia experiència professional, tant en el sector públic com en altres prestigiosos centres privats com la Clínica Planas de Barcelona. Actualment treballa a l´Hospital Universitari Dexeus de Barcelona i forma part de l’equip de l’Institut Ruiz Castilla situat al Masnou. A més a més, de ser un gran professional en els diferents àmbits de la cirurgia plàstica, s’ha especialitzat en la realització d’abdominoplàsties i liposuccions.
Tot seguit us deixem el comentari d’algunes de les pacients del Dr. Guillen. Si esteu pensant en fer-vos una intervenció quirúrgica d’aquest tipus i teniu dubtes o alguna por, us donem la possibilitat de mantenir una conversa amb alguna de les pacients intervingudes per tal que us puguin explicar la seva experiència. No dubteu en trucar-nos i us posarem en contacte.

  • À. – Abdominoplàstia

Sóc una pacient intervinguda d’una abdominoplàstia per el Dr. Guillen a l’Institut Ruiz Castilla i només puc comentar que estic molt contenta amb el resultat obtingut, mai hauria pensat que pogués tenir un abdomen absolutament pla! El tracte amb el Dr. Guillen ha estat excel•lent, tant a nivell mèdic com personal. Gràcies per l’atenció rebuda a l’Institut Ruiz Castilla!

  • M. – Abdominoplàstia

El passat mes de maig de 2016 el Dr. Guillen em va realitzar una abdominoplàstia. Feia anys que li anava donant voltes i ara me’n penedeixo de no haver-ho fet abans! Estic molt satisfeta amb el resultat i només han passat dos mesos des la intervenció. La recuperació va ser més fàcil del que m’esperava, ja què, tot i ser lenta (un mes aproximadament) em vaig trobar força bé i sense dolors.

  • L. – Liposucció

L’experiència amb el Doctor Guillen ha estat molt positiva ja què dóna un tracte molt proper, es preocupa per la teva situació i et dóna seguretat en tot el procés. També es mostra disponible per a qualsevol dubte que et pugui sorgir en tot moment.

  • S. – Liposucció

El Dr. Guillen em va realitzar una liposucció a les cuixes. Sóc una noia jove i bastant prima però tenia molta cel•lulitis i les cuixes molt més grosses en proporció a la resta del cos. Ara em sento genial! El meu cos està proporcionat i he recuperat la meva figura i la meva imatge juvenil. No val la pena viure amb un complex quan la solució és tant fàcil!

 

Institut Ruiz Castilla
info@draruizcastilla.com
93 189 03 28