Medicina Estètica

Unitat de Làser i Micropigmentació

Unitat de tractaments Làser

A Institut Ruiz Castilla, realitzem tractaments amb làser que poden ser molt beneficiosos en diferents situacions:

1. Fotorejuveniment facial amb làser

Mecanisme d’acció

Gràcies a la llum pulsada del làser i el calor que aquest produeix, aconseguim estimular la producció d’alguns elements que són indispensables per mantenir la nostra pell jove com, per exemple, colagen, elastina i proteoglicans.

Què podem tractar?

Amb aquesta tècnica podem tractar les taques que surten conseqüència de l’exposición al sol, així com les línies fines i les arrugues d’expressió del nostre rostre.

Com és el procediment?

Es tracta d’un procediment que no produexi dolor. Només notarem calor i un lleu envermelliment temporal de la zona tractada.

On podem aplicar el làser?

Tot i que la zona on més freqüentment s’aplica és la cara, també es pot aplicar en altres zones del cos com el coll, l’escot i les mans.

Quantes sessions de làser són necessàries i amb quina freqüència es realitzen?

En general es recomanen entre 4 y 6 sessions separades per 3-4 setmanes.

2. Eliminació de taques

Gràcies als làsers actuals, avui en dia, és possible eliminar les tasques de la pell de tots els colors de manera segura.

Com és el procediment?

Será necessària l’aplicació d’una crema anestèssica que fará que el procediment sigui indolor.

Quantes sessions són necessàries i amb quina freqüència es realitzen?

El número de sessions depèn del color, la profunditat i del tamany de la taca. En general, en el cas de las taques, poden eliminar-se amb 1-2 sessions. Les sessiones es realitzen cada 6-8 setmanes. En el cas dels tatuatges solen ser necessàries entre 6 i 10 sessions. No obstant, per només aclarir el tatuatge n’hi sol haver prou amb 2 o 3 sessions.

MICROPIGMENTACIÓ 

La micropigmentació és un tractament estètic que consisteix en la implantació de pigments a nivel epidèrmic superficial. Amb això, podrem corregir petits defectes que poguéssim tenir a nivel de les celles, els llavis o altres parts del nostre cos, per fer-les més atractives.

A quines parts del cos pot ser útil?

Pot utilitzar-se per millorar l’aspecte de les celles o els llavis. També pot utilitzar-se per reconstruir areoles, dissimular cicatrius o calvícies.

Com és el procediment de la micropigmentació?

Utilitzem pigments naturals homologats. El procediment és prácticament indolor ja que apliquem prèviament una crema anestèsica. La durada del tractamento depèn de la zona a tractar. En el cas de zones petites (llavis, celles…) sol durar al voltant  d’1 hora.

Quant temps dura el tractament?

El tractament sol durar entre 1 i 4 anys, depenent del tipus de pell i de la zona tractada. És molt recomanables realitzar un nou tractament de micropigmentació abans de que el previ de aclareixi del tot per així poder mantenir el resultat obtingut.

Què he de tenir en compte después de realitzar un tractament de micropigmentació?

Durant la setmana després, no podrà maquillar-se i haurà d’utilitzar una crema específica i mantenir unes normes higièniques que se li proporcionaran al finalitzar la sessió de tractament. En el cas dels llavis, no podrà fumar ni ingerir aliments calents durant unes hores després. Si té tendència a patir herpes labials, haurà de fer profilaxis per evitar que li apareguin després del tractament.

Tampoc podrà pendre el sol durant la setmana després d’haver realitzat el tractament.

Qui no pot fer-se tractaments de micropiugmentació?

No podran beneficiar-se d’aquest tractament:

– Las persones que tinguin lesions cutànies en les zones a tractar.

– Las personas que estiguin prenent anticoagluants o inmunosupressors.