Blog

11 agosto 2015

Com gaudir d’un estiu saludable?

Quan comença la calor, tot sovint ens proposem perdre aquells quilets que ens sobren i que hem acumulat durant l’hivern. Però quan arribem a aquestes dates, ben avançat l’estiu, acostuma a passar que, no només no hem aconseguit l’objectiu sinó que, a més a més, amb el desordre i el canvis d’hàbits que suposen les vacances, encara n’hem acumulat algun més.

VERANO SALUDABLE - Com gaudir d'un estiu saludable?

L’estiu és un època en què resulta molt fàcil guanyar pes. Sortim més i això fa que mengem més fora de casa i també ho fem d’una manera més desordenada. Qui de nosaltres es deixa seduir per un aperitiu o unes tapes en una terrassa? Així doncs, justament en aquesta època en la que voldríem lluir el nostre cos més que mai, el nostre estil de vida ens porta a anar acumulant més pes.

El més important de tot és ser conscient d’aquesta circumstància i no ser massa dur amb un mateix per no aconseguir seguir una dieta. A l’estiu el nostre propòsit no hauria de ser “fer dieta” entesa com a una dieta restrictiva. Però el que si que podem intentar és dur una dieta més sana i aprofitar el fet de que es disposa, generalment, d’una mica més de temps per poder adoptar hàbits de vida que combinin l’oci amb la salut.

En els següents posts us anirem donant una sèrie de consells de com aprofitar el que queda d’estiu per introduir a la nostra vida nous hàbits més saludables, tant pel que fa a l’alimentació com a l’estil de vida en general.

 

Dra. Mireia Ruiz Castilla
info@draruizcastilla.com
93 189 03 28