Blog

13 agosto 2015

Aposta per la fruita

Tal com us dèiem a l’anterior post, ens proposem donar-vos un seguit de consells que ens permetin aprofitar la temporada estival per introduir nous hàbits de vida més saludables. Avui, apostem per la fruita!

Melon - Aposta per la fruita

L’estiu és la temporada de l’any en que tenim al nostre abast una major varietat de fruites. Fruites com les cireres, maduixes, els préssecs, les nectarines, el meló o la síndria estan ara més que mai al nostre abast. La majoria d’aquestes fruites d’estiu contenen una gran quantitat d’aigua, la qual cosa ens proporcionarà la hidratació necessària per combatre la calor de l’estiu. A més a més, ens aportarà una gran quantitat de vitamines i antioxidants que ens ajudaran a millorar la nostra salut en general i conferiran a la nostra pell un aspecte molt més saludable.

Podem optar per el consum tradicional de la fruita o bé elaborar senzills batuts o liquats combinant els sabors que més ens agradin. Trobareu persones que estan més a favor d’usar batedores per conservar la fibra de la fruita que ajudarà al nostre trànsit intestinal. D’altres preferiran usar liquadores perquè prefereixen no trobar-se la fibra quan estan bevent el suc. Nosaltres pensem que, sigui com sigui, el més important és que incorporis la fruita a la teva dieta.

A més de tots els beneficis que us hem explicat, no cal dir que resulten molt refrescants i tenen un valor calòric molt baix. No us ho penseu, aposteu per la fruita!

 

Dra. Mireia Ruiz Castilla
info@draruizcastilla.com
93 189 03 28