Blog

10 septiembre 2015

L’últim post sobre l’estiu saludable: la tornada l’escola

Enrere queden les vacances i els dies de relax, el bon temps i l’absència d’horaris. La tronada a l’escola és un fet molt sovint traumàtic. Per les famílies suposa un impacte econòmic i pels nens la tronada a la rutina. A continuació us deixem alguns consells per ajudar als més petits a que la tornada a l’escola sigui el més suau possible.

Escola - L’últim post sobre l’estiu saludable: la tornada l’escola

Torna a recuperar els horaris habituals

És important que, uns dies abans de l’inici del curs escolar, anem retornant als horaris habituals i anem introduint de nou les rutines que portaran durant el curs. Els canvis bruscos no són bons ni per ells ni per tu.

Il·lusiona als nens amb el retrobament dels seus companys

Una de les coses que més troben a faltar els nens durant les vacances d’estiu són els seus companys. Aprofita aquesta circumstància per tornar-los a il·lusionar amb el retrobament dels amics i companys.

Acompanya’ls durant tot el procés

Demana als nens que t’ajudin amb els preparatius de totes les seves coses i intenta acompanyar-los el primer dia de classe. Segur que se sentiran més còmodes i segurs.

Però sobretot, el més important de tot, a l’igual que quan afrontes cada dia de la teva vida, és fer-ho amb optimisme i una actitud positiva. Els hi transmetràs allò que sentís!

 

Dra. Mireia Ruiz Castilla
info@draruizcastilla.com
93 189 03 28