Blog

20 agosto 2015

Practica esport

Seguint amb el propòsit de donar-vos alguns consells per acabar de passar l’estiu d’una manera saludable, la nostra recomanació és molt clara: practica esport. L’estiu és l’època ideal per introduir aquest hàbit en la nostra rutina diària.

Estiu i esport - Practica esport

L’excusa més utilitzada per no practicar esport és, sense cap mena de dubte, la de no disposar de temps per fer-ho. Doncs aquesta excusa a l’estiu ja no serveix, no només perquè és l’època en què la majoria de gent gaudeix de les vacances, sinó també perquè els dies són molt més llargs i sempre serà més fàcil trobar algun moment per dedicar una estona a practicar aquell esport que més ens agradi.

A més a més, el bon temps ens permet practicar esports a l’aire lliure. No cal anar al gimnàs o comptar amb un gran equipament. El bon temps posa al nostre abast un gran nombre d’esports que no requereixen d’una preparació especial. Podem nedar, a la piscina o al mar; podem practicar tota classe d’esports aquàtics com el paddle surf o el surf, o esports típics de platja com el voleibol o el tennis platja; podem córrer, anar en bicicleta, patinar, fer senderisme, caminar a un bon ritme, i tot allò que se’ns acudeixi!

Però és important que escollim l’hora del dia més adequada per a cada esport, ja que no és el mateix nedar a la platja que sortir a córrer. Per les activitats que suposin un major esforç cardiovascular caldrà escollir les hores del dia en que faci menys calor, com a primera hora del matí o última hora de la tarda, i hidratar-se molt bé.

Aprofitem el fet de disposar d’una mica més de temps lliure per introduir a la nostra vida la pràctica d’un esport, ens ajudarà a mantenir el nostre pes, a gaudir d’una millor salut i per descomptat, a sentir-nos millor i més satisfets amb nosaltres mateixos!

 

Dra. Mireia Ruiz Castilla
info@draruizcastilla.com
93 189 03 28